Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Βράβευση των μαθητριών της ομάδας μπάσκετ του 1ου ΓΕΛ Χαϊδαρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ του 1ου Γενικού Λυκείου Χαϊδαρίου βραβεύτηκαν για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που ήταν και η υψηλότερη θέση που πήρε φέτος δημόσιο λύκειο.

Οι μαθήτριες όμως απέδειξαν ότι είναι «πρωταθλήτριες» και στο ήθος και την ανθρωπιά, καθώς αφιέρωσαν στην σπουδαία τους διάκριση στην ομάδα του Κ.Ε.Α / ΑμεΑ.

Ο δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, συνεχάρη τις μαθήτριες και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία, τονίζοντας πως έχει μεγάλη σημασία η
συμμετοχή των νέων στον αθλητισμό και η προσπάθεια, μέσα από την οποία μπορούν πάνω απ’ όλα να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.

Από τη μεριά του, ο διευθυντής του Κ.Ε.Α/ΑμεΑ, Κωνσταντίνος Λιανός, ανέφερε πως είναι πολύ σημαντική η κίνηση των κοριτσιών του 1ου Λυκείου, που δείχνουν πως δεν θεωρούν τους ανθρώπους ΑμεΑ πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Τα συγχαρητήριά τους έδωσαν επίσης η υποδιεθύντρια του 1ου Λυκείου, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, Νίκος Καραβίτης.

Ακολούθησε η βράβευση των κοριτσιών και η απονομή των μεταλλίων. Στη συνέχεια, μία-μία οι μαθήτριες πέρασαν τα μετάλλιά τους στο λαιμό των μελών της ομάδας μπάσκετ του Κ.Ε.Α/ΑμεΑ προκαλώντας συγκίνηση και ένα πολύ ζεστό χειροκρότησαν όλων όσοι ήταν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Παιδείας, Ελένη Θερμού, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Αλεξία Παναγοπούλου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, Παναγιώτης Μοσχονάς, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κατερίνα Βελέντζα και οι δημοτικοί σύμβουλοι Απόστολος Θεοφίλης και Βασίλης Τσίτσος.

Παρευρέθηκαν, επίσης, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Χαϊδαρίου, Αγγελική Γκούσκου, ο γραμματέας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Δημήτρης Αλεξάκης, η προπονήτρια της ομάδας, Αναστασία Γουναρά, οι γυμνάστριες Δήμητρα Τσαντζαλή και Αριστείδη Γιώτα, καθώς και πολλοί καθηγητές του λυκείου.

Την παρουσίαση έκανε εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων η Ναταλία Θεοδούλου – Κατσιώνη, η οποία επιμελήθηκε και την εκδήλωση μαζί με την Εβίτα Παπαδοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ