“Ανανεώθηκε” ένα ακόμη γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

0

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και επισκευής του συνθετικού τάπητα στον αθλητικό χώρο – προπονητήριο ποδοσφαίρου, επί των οδών Λαχανά & Πλαστήρα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ειδικότερα, τοποθετήθηκαν 185 τ.μ. καινούριου τάπητα και έγινε επισκευή – συντήρηση του παλαιού.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών τον χώρο επισκέφθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σωτήρης Κοσκολέτος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Τάσος Κωνσταντινίδης, όπου συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τον πρόεδρο του συλλόγου της πόλης μας “ΑΟΝΦ Άτταλος”, Γιάννη Τζέλη.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σωτήρης Κοσκολέτος δήλωσε σχετικά: «Σε αυτόν τον πρώτο χρόνο της θητείας μας έχουμε εντοπίσει και προσπαθούμε με τα μέσα που διαθέτουμε να επιλύσουμε προβλήματα που μας κληρονομήθηκαν και αφορούν αθλητικούς χώρους της πόλης μας. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να παραδώσουμε στους ερασιτεχνικούς συλλόγους της πόλης, αλλά και στα παιδιά του Δήμου μας, τόσο τον χώρο του κλειστού σχολικού Γυμναστηρίου «Απόστολος Κόντος» όσο και το συγκεκριμένο γήπεδο – προπονητήριο. Προσπαθήσαμε να κινηθούμε γρήγορα και αποτελεσματικά ώστε να επηρεαστούν το λιγότερο δυνατό τα προγράμματα προπονήσεων των ερασιτεχνών αθλητών που χρησιμοποιούν τους συγκεκριμένους χώρους. Τέλος με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας για την δουλειά και τις καθημερινές προσπάθειές τους».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.