Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

ΑΕ Μεταμόρφωσης: “Η κλοπή της χρονιάς με υπογραφή του διαιτητή” – Έξαλλοι στην με τη διαιτησία και τη συμπεριφορά των αντιπάλων

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοίνωση με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς εξέδωσε η ΑΕΜ μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα με την Δάφνη Αθηνών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου της Μεταμόρφωσης έχει ως εξής: “Δυστυχώς, έφτασε η στιγμή να παίξει και η Α.Ε.Μ τους κόπους μιας χρονιάς σε ένα παιχνίδι που τις τύχες του οι άνθρωποι της ΕΠΣΑ τις δώσανε στον κ. Κωσταγιάννη.

Φυσικό ακόλουθο όπως και πριν 2 εβδομάδες σε αντίστοιχο παιχνίδι της Α’ Κατηγορίας να επηρεάσει ΞΕΚΑΘΑΡΑ το τελικό αποτέλεσμα και κατα συνέπεια την υπόθεση της διεκδίκησης της 2ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Από το 1ο έως και το τελευταίο λεπτό επέτρεψε το αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων που με μοναδικό αγωνιστικό πλάνο «ΒΑΡΑΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ» προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν την Α.Ε.Μ εντός αγωνιστικού χώρου (γιατί εκτός αγωνιστικού χώρου ούτε που σκέφτηκαν να μας αντιμετωπίσουν).

Εκτός της μη επιβολής κόκκινων καρτών(ούτε καν κίτρινων σε όλες τις φάσεις)ειδικά σε παίκτες που σε κάθε διεκδίκηση προσπαθούσαν να προκαλέσουν σωματική βλάβη στους παίκτες μας ενώ κάποιοι άλλοι σε όλο το παιχνίδι έβριζαν και έκαναν χειρονομίες προς τους φιλάθλους μας,ο κ. Κωσταγιάννης έκλεισε τα μάτια σε εξόφθαλμο πέναλντι υπέρ της Α.Ε.Μ στο 1ο ημίχρονο σε φάση που ήταν ξεκάθαρη ακόμα και από τις γειτονικές ταράτσες.

Με αυτά και με αυτά ο στόχος κάποιων να μείνει η Α.Ε.Μ εκτός των μπαράζ ανόδου φαίνεται ότι εκπληρώθηκε.

Πολλά συγχαρητήρια και στους ανθρώπους της Δάφνης Αθηνών για το «ήθος» και την «αθλητική παιδεία» ορισμένων παικτών τους.

Ειδικά κάποιοι συγκεκριμένοι παίκτες επειδή είναι σίγουρο ότι μια ζωή θα αγωνίζονται είτε στην Β´ είτε στην Γ´ Κατηγορία ή και σε χαμηλότερη κατηγορία αν υπάρξει λόγω του χαρακτήρα τους,να τους θυμίσουμε ότι στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε όπως λέει και ένα τραγούδι..

Τέλος ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους φιλάθλους της Α.Ε.Μ,της μεγαλύτερης και ιστορικότερης ομάδας της πόλης,που παρά τις οποίες δυσκολίες και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες έδωσαν βροντερό παρών και μετέτρεψαν την αντίπαλο έδρα σε ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Υ.Γ Αναφορά στο αγωνιστικό κομμάτι θα είναι χαμένος χρόνος μετά από αυτά που βιώσαμε για ακόμα μια φορά..Για την ιστορία τα γκολ της ομάδας μας σημείωσαν ο Τζαμαλής στο 77’ και ο Τούντας στο 80’.”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ