Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

ΑΕ Ηρακλείου: Δήλωση για τον τραυματισμό του Μανώλη Τσουτσουδάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Ηρακλείου προέβησαν σε δήλωση σχετικά με τον τραυματισμό του Μανώλη Τσουτσουδάκη παίκτη του Χολαργού, στον μεταξύ τους αγώνα:

“Σαν ποδοσφαιριστές-αθλητές του Ηρακλείου θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή Μανώλη Τσουτσουδάκη και να εκφράσουμε την στήριξη και συμπαράστασή μας τόσο στον ίδιο όσο και στους οικείους του. Εξάλλου πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία όλων και είναι κάτι που καταλάβαμε δυστυχώς από τη πρώτη στιγμή και τον τραυματισμό του συμπαίκτη μας Παύλου Μπίτιλη , στον οποίο θέλουμε και δημόσια να εκφράσουμε τις ευχές μας ενόψει του αυριανού του χειρουργείου .

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες γίναμε αποδέκτες θλιβερών περιστατικών και επιθέσεων σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο τα οποία και καταδικάζουμε.

Πιο συγκεκριμένα η στοχοποίηση του συμπαίκτη μας Κώνσταντίνου Ιωαννίδη εξαιτίας της ενέργειάς του στον αγώνα του Σαββάτου, που δεν είχε την παραμικρή πρόθεση να τραυματίσει τον Μανώλη. Συμμεριζόμαστε απόλυτα το περιβάλλον και τη θλίψη που προκάλεσε το γεγονός , αλλά είμαστε ενάντια σε κάθε απειλή επώνυμη ή ανώνυμη που έγινε στον συναθλητή μας , καθώς γνωρίζοντας το ποιόν και τον χαρακτήρα του εγγυούμαστε πως η ενέργειά του δεν είχε τον οποιονδήποτε δόλο ή αντιαθλητική διάθεση .

Στη συνέχεια, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε όσον αφορά τους προπονητές μας Λουκά Ρόππα-Δημήτρη Ζυγούρη και συνολικά το τεχνικό επιτελείο , πως ουδέποτε έχει δοθεί οποιαδήποτε οδηγία προς εμάς προφανώς , προκειμένου να προβούμε σε οποιαδήποτε αντιαθλητική πράξη .

 

 

Δυστυχώς, πρέπει να πούμε το αυτονόητο διότι υπόνοιες από τρίτους επί του θέματος θίγουν πρώτα εμάς και κατ’ επέκταση το τεχνικό επιτελείο που τυγχάνει αναγνώρισης σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο στον χώρο του ποδοσφαίρου .

Συνοψίζοντας, παρά το νεαρό της ηλικίας του συνόλου που έχουμε σαν ομάδα , αφουγκραζόμαστε πλήρως όσα συμβαίνουν εντός και εκτός γηπέδου και ενημερώνουμε όλους όσους δεν γνωρίζουν ή το αμφισβητούν πως ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο σε 100% αθλητικά πλαίσια και δεν δίνουμε βάση σε οποιαδήποτε εξωαγωνιστική μομφή ή υπόνοια.”

Τι έγινε στον αγώνα

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε με 10 παίχτες για πάνω από ένα ημίχρονο, το Ηράκλειο δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα επικράτησε με 3-2 επί του Χολαργού.

Συγκεκριμένα, στο 36΄ ο Μ. Τσουτσουδάκης δέχτηκε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα από τον Ιωαννίδη των γηπεδούχων που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, με αποτέλεσμα πιθανότατα να έχει σπάσει το πόδι του. Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, και υπήρχε 10λεπτη διακοπή.

Στο 16΄ο Ράμμος με υπέροχη ατομική προσπάθεια έκανε το 1-0, ενώ στο 31΄ο Σταυρογιάννης με συρτό σουτ έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα, και στο 32΄ο Τσιαντής μειωσε σε 2-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 58΄ο Ράμμος με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 3-1, με τον Σκούμα στο 64΄με κε3φαλιά να διαμορφώνει το τελικό 3-2. Λίγο έλειψε μάλιστα στις καθυστερήσεις να έρθει η ισοφάριση, αλλά η προσπάθεια του Μυλωνά σταμάτησε στο δοκάρι.

 

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Ντάλλας, Καρώνης (88΄Ηλιακίδης), Καλιακούδας, Ιωαννίδης, Βακερλής, Τουγουντζόγλου, Ράμμος (83΄Φοινίκης), Χρήστου, Γκρέμι, Παρασκευάς, Σταυρογιάννης (66΄Γούλας) (83΄Χατζημάρκος).

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Μολφέσης, Ντόβας (83΄Καρράς), Τσαγκάρης, Μηλιώνης, Τσίρος, Τσουτσουδάκης (44΄Κρασώνης), Τσιαντής (46΄Μιχελής), Ζαχαρόπουλος, Χατζής, Γκαγκώσης (46΄Μυλωνάς), Σκούμας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ