Αθηναίων
Τι συμβολίζει το δέντρο που θα φυτευτεί στην Πλατεία Συντάγματος
Ένα δέντρο της ζωής θα φυτευτεί στην Αθήνα, φόρος τιμής στους δότες οργάνων και τις οικογένειές τους.
Το δέντρο θα φυτευτεί στην καρδιά της πόλης, την Πλατεία Συντάγματος, μια καθημερινή υπενθύμιση σε όσους διασχίζουν το κεντρικό αυτό σημείο. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. Στην εκδήλωση συμμετέχουν συνολικά εννιά σύλλογοι δωρητών οργάνων-αιμοδοτών και μεταμοσχευμένων όλων των οργάνων.
Η δενδροφύτευση έρχεται μετά τη συμμετοχή για πρώτη φορά της Ομάδας Δωρεάς Οργάνων και Μεταμοσχεύσεων στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στις 13 Νοεμβρίου. Συμμετείχαν μάλιστα 150 αθλητές, το 1/3 των οποίων με μεταμόσχευση οργάνων ή μυελού των οστών.
Συνεχίστε να ενημερώνεστε από την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”.
Κυκλοφορεί κάθε Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά, με αποκλειστικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, άρθρα και μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου4 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα1 εβδομάδα ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα6 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός