Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά από το Δήμο Αιγάλεω ο εορτασμός της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής.
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, παρουσίασε ένα μουσικό αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκη στην Πλατεία Εσταυρωμένου. Θετική ήταν και η ανταπόκριση αρκετών καταστημάτων της πόλης συμμετέχοντας στον εορτασμό, με διάφορα μουσικά σχήματα, στους δρόμους.
Ο Δήμος Αιγάλεω ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του εορτασμού τις Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής και θα προσπαθήσει την επομένη χρόνια να συμμετέχει στην γιορτή η πόλη.
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.