Πέμπτη, 19 Μαρτίου, 2026
11.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Μαρτίου, 2026

    Καλοκαιρινή γιορτή Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας

    με την Ελένη Τσαλιγοπούλου

    Τo βράδυ της Παρασκευής 29 Ιουνίου στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης, τα  παιδιά  του «Μαργαρίτα», ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους με την θεατρική παράσταση “Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!” καθώς και με έκθεση των χειροποίητων δημιουργιών τους. 

    Το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής για νέους με ειδικές ικανότητες “Μαργαρίτα” στην ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του, μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε  από κοντά τη δράση και τις δραστηριότητές τους και να στηρίξουμε το έργο τους. Οι σπουδαστές του “Μαργαρίτα” μας απέδειξαν ότι υπερτερούν σε αισθήματα αγάπης, αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας.
    Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ένωσε  την καθάρια και αισθαντική φωνή της για να ταξιδέψει παντού  το μήνυμα των παιδιών για ένα καλύτερο μέλλον!  Ο Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης στο χαιρετισμό του τόνισε ότι, είναι τιμή για το Δήμο που υπάρχει και λειτουργεί τόσο παραδειγματικά ένα τέτοιο εργαστήρι και που  επέλεξε τον χώρο του Μεγάρου για την εκδήλωσή του και πρόσθεσε: «Τέτοιες δράσεις, μας δείχνουν ότι η Ανθρωπιά μας δεν έχει χαθεί!  Θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντοτε δίπλα σας».

     

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ