Σάββατο, 25 Απριλίου, 2026
21.2 C
Athens
Σάββατο, 25 Απριλίου, 2026

    Σκληρή κριτική από ΚΚΕ για τις δηλώσεις Μάρδα

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    «Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό έχουν βάλει οι δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, για τους πρόσφυγες-επενδυτές.

    Έτσι, ασχολίαστο δεν θα άφηνε το γεγονός και το γραφείο Τύπου του Περισσού όπου προχώρησε σε μια… μελιστάλαχτη ανακοίνωση για τις δηλώσεις του κ. Μάρδα.

    Η ανακοίνωση του ΚΚΕ:
    «Οι δηλώσεις Μάρδα για πρόσφυγες-επενδυτές δεν είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο, αλλά η απανθρωπιά και ο κυνισμός σε όλο τους το «μεγαλείο», συνέχεια της επαίσχυντης συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας και όλων των αποφάσεων της ΕΕ, που «κοιτάζουν στην τσέπη» τους πρόσφυγες.
    Αυτές οι δηλώσεις προκαλούν τόσο τους εγκλωβισμένους και ταλαιπωρημένους πρόσφυγες και μετανάστες, όσο και τον ελληνικό λαό που, όλο αυτό το διάστημα, εκδηλώνει την αλληλεγγύη του. Δεν έχουν σε τίποτε να ζηλέψουν τις πολιτικές που εφαρμόζονται σε άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ, που κάνουν κατάσχεση στα τιμαλφή και τις οικονομίες των προσφύγων».

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ