Connect with us

Πολιτική

Γυμναστής στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου διαψεύδει την καταγγελία

Published

on

“Οι εργαζόμενοι δεν

εισπράττουν τις συνδρομές”

Η καταγγελία που είχε ακουστεί από την αντιπολίτευση σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής πως γυμναστές των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Δήμου εισπράττουν χρήματα κατευθείαν από τους γονείς και όχι ο Δήμος τέθηκε επί τάπητος ξανά στο Σώμα. 

Αφορμή στάθηκε η παρουσία στη συνεδρίαση του κ. Μένιου Μικρόπουλου, που είναι γυμναστής στις ακαδημίες ποδοσφαίρου. Το ερώτημα αν ευσταθεί η καταγγελία υποβλήθηκε από τον Αντιδήμαρχο, κ. Στέφανο Λεζγή. Ο κ. Μικρόπουλος διέψευσε κατηγορηματικά πως ισχύει κάτι τέτοιο. “Η συνδρομή είναι ήδη χαμηλή, αλλά ο Δήμος δεν εισπράττει χρήματα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως εισπράττονται χρήματα από τους γυμναστές” τόνισε ο κ. Μικρόπουλος. 

• Καινούργια αρχή για τον “Ποσειδώνα”
Ο κ. Μικρόπουλος λίγο νωρίτερα είχε ανακοινώσει στο Σώμα την προσπάθεια επανασύστασης του ηρακλειώτικου ποδοσφαιρικού σωματείου “Ποσειδώνας”. Όπως ανάφερε, έχει δημιουργηθεί καταστατικό και γίνεται μια καινούργια αρχή ενάντια στην εμπορευματοποίηση του ποδοσφαίρου. Ακολούθως, υπέβαλε αίτημα το σωματείο να πάρει κάποιες ώρες για να γίνεται η προπόνηση των ακαδημιών.

• Ειρήνη Κατσινοπούλου: “Αποκλεισμένοι οι δημότες από τα γήπεδα” 
Ορμώμενη από το αίτημα του κ. Μικρόπουλου, η επικεφαλής του “Δικτύου Πολιτών”, κα Ειρήνη Κατσινοπούλου, έθεσε θέμα χρήσης των δημοτικών γηπέδων και προσβασιμότητας σε αυτά των δημοτών καταγγέλοντας πως δεν μένουν διαθέσιμες ώρες για τους πολίτες λόγω της χρήσης των γηπέδων από τους συλλόγους. “Σεβόμαστε τη δράση των σωματείων αλλά να αποδίδουμε τα του καίσαρος τω καίσαρι” τόνισε η Ηρακλειώτισσα πολιτικός.  

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ