Παράσταση διαμαρτυρίας στους
δήμους Αιγάλεω και Ηρακλείου
Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής πραγματοποίησε τη Δευτέρα 16 Γενάρη παράσταση διαμαρτυρίας στις διοικήσεις των δήμων Αιγάλεω και Ηρακλείου Αττικής προκειμένου “να καταγγείλει το άθλιο καθεστώς της απλήρωτης εργασίας που για μήνες ακολουθείται από τις Διοικήσεις (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ) των πιο πάνω δήμων”, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σωματείου.
Στη συνέχεια της ανακοίνωσης αναφέρονται τα εξής:
“Απαιτήσαμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.
Να πληρωθούν όλοι οι απλήρωτοι συνάδελφοι.
Απαράδεχτες ήταν οι απαντήσεις των διοικήσεων ότι δεν υπάρχουν λεφτά και μόλις η κυβέρνηση τους δώσει θα πληρώσουν τους εργαζόμενους, αποποιούμενοι την ευθύνη που και οι ίδιοι έχουν.
Επειδή σήμερα στους Δήμους της Αττικής η απλήρωτη δουλεία τείνει να γίνει καθεστώς, καθώς εκατοντάδες συνάδελφοι για μήνες δουλεύουν χωρίς μεροκάματο, το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ τις επόμενες μέρες θα οργανώσει αντίστοιχες παραστάσεις και σε άλλους δήμους που υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι…”