Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026
13.6 C
Athens
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026

    Mε μεγάλη συμμετοχή ο καθαρισμός του πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Μεγάλη επιτυχία είχε η πρωτοβουλία καθαρισμού του Πάρκου Αντώνης Τρίτσης από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού και τους φίλους του πάρκου.

    Την Κυριακή 5 Ιουνίου το πρωί (Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος) συνεργεία του Δήμου και εθελοντές καθάρισαν χώρους του Πάρκου, επισκεύασαν τις ξύλινες γέφυρες και μάζεψαν ξερά χόρτα και κλαδιά που μπορούσαν να αποτελέσουν εστία πυρκαγιάς.
    Πέραν της πρακτικής σημασίας της δράσης, η πρωτοβουλία έστειλε το μήνυμα για τη σωτηρία του Πάρκου και την ανάγκη άμεσης κρατικής χρηματοδότησης του.
    Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού διεκδικεί την άμεση λύση του προβλήματος και τη διαφύλαξη του ενιαίου και δημόσιου χαρακτήρα του Πάρκου, με πλήρη οριοθέτηση του και απόκρουση κάθε σχεδίου καταπάτησης ή κατακερματισμού του. Το Πάρκο ανήκει στους κατοίκους της Δυτικής Αθήνας.

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ