Πέμπτη, 26 Μαρτίου, 2026
16 C
Athens
Πέμπτη, 26 Μαρτίου, 2026

    Στη «φόρα» όσοι έχουν χρέη στο δημόσιο

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές να έχουν πλέον εκτιναχθεί σε επίπεδα-ρεκόρ, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων εξαπολύει «κυνήγι» εναντίον των οφειλετών ακόμη και αυτών που χρωστούν σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.

    Στόχος να εισπραχθούν όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα από την τεράστια δεξαμενή των ληξιπρόθεσμων οφειλών και να ενισχυθούν τα φορολογικά έσοδα. 
    Οπότε, η ΓΓΔΕ θα προχωρήσει σε δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο των φορολογούμενων που έχουν συνολικές οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία άνω των 300.000 ευρώ. Εφόσον, υπάρχουν και οφειλές προς το δημόσιο πέραν αυτών προς τα ταμεία θα δημοσιοποιείται το σύνολο της οφειλής.

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ