Ειδήσεις
Το Twitter δοκιμάζει μια λειτουργία “undo send”, κατά τη διάρκεια της αποστολής ενός tweet
Το Twitter επιβεβαίωσε σήμερα ότι εργάζεται πάνω σε μια επιλογή για την ακύρωση της δημοσίευσης ενός tweet (undo send), αμέσως μετά την αποστολή του.
Ένας εκπρόσωπος τύπου του κολοσσού, με έδρα την Καλιφόρνια, επιβεβαίωσε πως δοκιμές βρίσκονται σε εξέλιξη, αφότου μια αναλύτρια, η Τζέιν Μάντσουμ Γουόνγκ, αποκάλυψε την εν λόγω πληροφορία στο Twitter.
Η ίδια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης με το πως θα μπορούσε να μοιάζει η συγκεκριμένη λειτουργία. Μια μπλε μπάρα θα μπορούσε να εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της αποστολής του tweet, δίνοντας λίγα δευτερόλεπτα στον χρήστη να «ακυρώσει» το μήνυμά του, προτού εξαντληθεί το χρονόμετρο.
Η λειτουργία «ακύρωση» θα επέτρεπε τη διόρθωση ενός προβλήματος αμέσως, χωρίς να προκύπτουν επιπλοκές στην περίπτωση τροποποίησης, αφότου ένα μήνυμα έχει γίνει ήδη retweet, για παράδειγμα. Θα έμοιαζε σε μια παρόμοια επιλογή που υπάρχει στο Gmail, την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google.
Το Twitter δεν έδωσε κάποια ένδειξη σχετικά με μια πιθανή ημερομηνία έναρξης της συγκεκριμένης λειτουργίας, όμως, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, η υπηρεσία αυτή θα μπορούσε να διατεθεί στους μελλοντικούς χρήστες επί πληρωμή.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα4 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Κεντρικό Θέμα14 ώρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς