Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου, 2026
13.4 C
Athens
Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου, 2026

    Τρόμος στο Ζεφύρι: «Αδέσποτη» σφαίρα έπεσε σε μπαλκόνι σπιτιού – «Θα μπορούσε να σκοτώσει το παιδί μου»

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε
    Στιγμές τρόμου έζησαν τα τρία μέλη οικογένειας στο Ζεφύρι, όταν ξύπνησαν από έναν εκκωφαντικό θόρυβο στο μπαλκόνι του σπιτιού.

    Ο ένοικος της μεζονέτας ξύπνησε και πήγε να δει τι συμβαίνει. Αντίκρισε μία βολίδα η οποία είχε τρυπήσει το παντζούρι, το τζάμι, την κουρτίνα, και είχε καρφωθεί στα πλακάκια του υπνοδωματίου στο οποίο κοιμόταν η οικογένεια.

    Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία και οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πήραν την βολίδα προκειμένου να εξεταστεί από το εγκληματολογικά εργαστήρια.

    Ο ίδιος κατέθεσε ότι δεν είχε προσωπικές διαφορές με κάποιον ώστε να θέλει να τον πυροβολήσει, έτσι όλα συγκλίνουν πως πρόκειται για αυτές τις αδέσποτες σφαίρες από τους άσκοπους πυροβολισμούς που ακούγονται καθημερινά στο Ζεφύρι και την ευρύτερη περιοχή, στο Μενίδι, στον Ασπρόπυργο.

    Οι κάτοικοι μιλάνε για μία κατάσταση καθημερινή, καθώς βρίσκουν σφαίρες στα αυτοκίνητα και στις αυλές τους, ακόμα και στα υπνοδωμάτια τα οποία κοιμούνται.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ