Κοινωνία
Εγκρίθηκε η ανακατασκευή της Θηβών και Λ. Κωνσταντινουπόλεως στο Περιστέρι
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στην 26η συνεδρίαση του, την Πέμπτη 31 Αυγούστου, ενέκρινε ένα ακόμη έργο για το Περιστέρι, που έρχεται να συμπληρώσει ένα προηγούμενο, επίσης χρηματοδοτούμενο από την Περιφέρεια Αττικής, με τίτλο «Συντήρηση ασφαλτικών ταπήτων οδικού δικτύου Δήμου Περιστερίου», το οποίο και μόλις ολοκληρώθηκε.
Πιο συγκεκριμένα το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε τη σύναψη και τους όρους προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περιστερίου, για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Συντήρηση ασφαλτικού τάπητα οδού Θηβών και Λ. Κωνσταντινουπόλεως Δήμου Περιστερίου», συνολικού προϋπολογισμού 1.900.000,00 ευρώ.
Πρόκειται για δύο από τους πιο σημαντικούς οδικούς άξονες του Περιστερίου.
Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν είναι:
1. Χωματουργικά – καθαιρέσεις κατεστραμμένων ρείθρων, κρασπέδων και ραμπών. Εξυγίανση της υπόβασης τοπικά, στα σημεία που απαιτείται.
2. Τεχνικά έργα – κατασκευή νέων ρείθρων , κρασπέδων και ραμπών, καθώς και υψομετρική προσαρμογή φρεατίων.
3.Οδοστρωσία σε βάθος έως 8 εκατοστά, ανάλογα με τις επι τόπου συνθήκες.
4. Ασφαλτικά (εργασίες ασφαλτόστρωσης)
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα6 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός