Πέμπτη, 19 Μαρτίου, 2026
11.3 C
Athens
Πέμπτη, 19 Μαρτίου, 2026

    Ο Σίμος Ρούσσος στο πλευρό της Τρίτης Ηλικίας

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Στην ημερίδα με θέμα: «Τρίτη Ηλικία και Νοητική Υστέρηση» που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου «Δημιουργία Δικτύου Υποστήριξης της Μετάβασης στην Τρίτη Ηλικία των Νοητικά Υστερούντων Ανθρώπων», που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας παραβρέθηκε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.

    Απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό, εξέφρασε την «υποστήριξη του δήμου Χαλανδρίου στην προσπάθεια του δικτύου, που στην πραγματικότητα υποκαθιστά το έργο της κοινωνικής πολιτικής το οποίο θα έπρεπε να είναι έργο του κράτους».
    Ο Δήμαρχος δέχτηκε επαίνους, τόσο για την παρουσία του στην ημερίδα όσο και για την προθυμία για συνεργασία που επιδεικνύει ο δήμος με τους φορείς που συγκροτούν το δίκτυο αυτό.
    Οι φορείς αυτοί είναι η Πανελλήνια Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων Παιδιών Νοητικά Υστερούντων – ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ, το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική  Υστέρηση «Εστία», το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα» και η Ελληνική Εταιρεία Άνοιας – ΕΕΑ.

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ