Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026
11.9 C
Athens
Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026

    Έρχεται στην Ηλιούπολη το πρώτο Διεθνές Συνέδριο για την Ειρήνη!

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Το πρώτο Διεθνές Συνέδριο για την Ειρήνη διοργανώνει το « Ίδρυμα Γρηγόρη Λαμπράκη» σε συνεργασία και με την αμέριστη στήριξη των Δήμων Ηλιούπολης, Αλίμου, Αργυρούπολης-Ελληνικού, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γλυφάδας και Παλαιού Φαλήρου υπό την αιγίδα της Α.Ε του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου.

    Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 με την συμμετοχή διεθνών φορέων και παρουσία έγκυρων διεθνών μέσων ενημέρωσης.

    Την εισαγωγική ομιλία του συνεδρίου θα εκφωνήσει ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης. Έναρξη συνεδρίου 9.00 π.μ.

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ