window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WMRXDSMT51');
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026
13.6 C
Athens
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026

    Νέα δεδομένα για το δυστύχημα στη Ρουμανία – Τι συνέβη δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το «αιματοβαμένο ταξίδι» που κόστισε τη ζωή σε 7 οπαδούς του ΠΑΟΚ, στο σοκαριστικό τροχαίο στη Ρουμανία, χθες Τρίτη 27 Ιανουαρίου.

    Ένας από τους επιζώντες, που νοσηλεύεται σε καλύτερη κατάσταση, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή NEWSROOM, είπε ότι όταν το βαν επιχείρησε την προσπέραση, το τιμόνι μπλόκαρε και ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του βαν, που συγκρούστηκε με επερχόμενο βυτιοφόρο προτού χτυπήσει στο φορτηγό.

    Η κατάσταση των Τραυματιών

    «Ενημερώθηκα από τους γιατρούς και τον διευθυντή του νοσοκομείου και η κατάστασή τους είναι σταθερή. Ένας τραυματίας είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και ένας βρίσκεται στην εντατική αλλά όλοι έχουν καλή, θετική πρόγνωση και δεν χρειάζονται αίμα. Μέσα σ’ αυτήν την τραγωδία όλα αυτά ακούγονται κάπως αισιόδοξα» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρέσβης της Ελλάδας στη Ρουμανία. Η ίδια ανέφερε ότι ο τραυματίας που είναι στην εντατική δεν είναι διασωληνωμένος αλλά βρίσκεται υπό τεχνητό κώμα. Σήμερα, Τετάρτη, όπως είπε, θα βγουν όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων και οι γιατροί θα αποφασίσουν αν θα πρέπει να γίνει κάποια χειρουργική επέμβαση.


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονισμένη η Ελλάδα: Εκατοντάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ στο πλευρό των τραυματιών στην Τιμισοάρα

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ