Κεντρικό Θέμα
Κορωνοϊός: Aυξάνεται η μακάβρια λίστα – Όγδοος νεκρός στη χώρα [Εικόνες]
Αυξάνεται η λίστα με τους νεκρούς από τον φονικό ιό στην Ελλάδα. Ένας ακόμη άνθρωπος, ο όγδοος κατά σειρά, και δεύτερος μέσα στη σημερινή ημέρα, έχασε τη ζωή του προσβεβλημένος από τον κορωνοϊό.
Πρόκειται για έναν άνδρα, 73 ετών από το Καματερό, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παμμακάριστος. Πέθανε χθες στο βράδυ και η κηδεία του γίνεται σήμερα στο νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων στις 4.30 το απόγευμα.
Κάτοικος Δαμασκηνιάς ο 7ος νεκρός από τον κορωνοϊό
Πρόκειται για 87χρονο άνδρα από τη Δαμασκηνιά, το ένα από τα δύο χωριά που έχουν τεθεί σε καραντίνα, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και τέσσερις ημέρες και έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.
Υπενθυμίζεται ότι οι 70 κάτοικοι της Δαμασκηνιάς και οι 20 της Δραγασιάς, των ορεινών χωριών που ανήκουν στην ΠΕ Κοζάνης, βρίσκονται μετά από απόφαση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά, σε καραντίνα εξαιτίας των κρουσμάτων του κορωνοϊού, από το απόγευμα της Δευτέρας.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου4 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα1 εβδομάδα ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα5 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός