Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται για πέμπτη ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο Γιώργος Μυλωνάκης, μετά τη ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου που υπέστη.
Το επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια πρωινού καφέ με τον Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον υφυπουργό...
Σταθερή παραμένει η κατάσταση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργος Μυλωνάκης, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που προκλήθηκε από ρήξη ανευρύσματος.
Σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, ο υφυπουργός εξακολουθεί...
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Γιώργος Μυλωνάκης, ο οποίος συμπληρώνει ένα 24ωρο νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ευαγγελισμός, μετά από σοβαρό επεισόδιο που υπέστη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ κατέρρευσε κατά...
Κρίσιμες ώρες για την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου, Ζέτα Αιμιλιανίδου, της Κύπρου καθώς υπέστη ανεύρυσμα εγκεφαλικής αορτής.
Η υπουργός της Κύπρου μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο των Αθηνών για να χειρουργηθεί.
Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Μάριος Πελεκάνος, η κ. Αιμιλιανίδου...
Εγγραφή στο Newsletter
Εγγραφείτε συνδρομητής ΔΩΡΕΑΝ για να λαμβάνετε τα newsletter και αποκτήστε πρόσβαση στα αποθηκευμένα άρθρα σας.