Ειδήσεις
Σε εξέλιξη οι εργασίες διαγράμμισης στη Λ. Συγγρού
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διαγράμμισης στη Λ. Συγγρού από την Περιφέρεια Αττικής με την εφαρμογή μίας νέας καινοτόμου τεχνικής, η οποία εφαρμόζεται για πρώτη φορά στη χώρα.
Ειδικότερα τα έργα που ολοκληρώνονται άμεσα, βασίζονται στη χρήση νέων ειδικών ψυχροπλαστικών υλικών τα οποία έχουν δύο βασικά πλεονεκτήματα.
Αφενός προσφέρουν στις διαγραμμίσεις μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αφετέρου υψηλότερο βαθμό φωτεινότητας και αντανακλαστικότητας της οριζόντιας σήμανσης.
Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Περιφέρειας εκτός από τη Λ. Συγγρού, το επόμενο χρονικό διάστημα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης στις εξής κεντρικές οδικές αρτηρίες: Λ. Πειραιώς, Λ. Βασ. Σοφίας , Φειδιππίδου και Μεσογείων και στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου από το Χαϊδάρι μέχρι την Ελευσίνα. Υπενθυμίζεται πως ήδη έχει ολοκληρωθεί η βελτίωση της σήμανσης στον Κηφισό.
[banner id=”143729″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων7 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν