Τετάρτη, 4 Μαρτίου, 2026
13.9 C
Athens
Τετάρτη, 4 Μαρτίου, 2026

    Οι δάσκαλοι προχωρούν σε 3ωρες στάσεις εργασίας όλο το Νοέμβριο

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε
    Με τρίωρες στάσεις εργασίας για το 1ο ή 2ο 3ωρο του προγράμματος Νηπιαγωγείων και Δημοτικών θα κινηθεί η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας, για όλο το Νοέμβριο.

    Με τρίωρες στάσεις εργασίας για το 1ο ή 2ο 3ωρο του προγράμματος των σχολικών μονάδων από την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023 μέχρι και την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 όπως επίσης και επιπλέον στάση εργασίας που καλύπτει το ολοήμερο και διευρυμένου ωραρίου (14:00 – 17:30) θα κινηθεί η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας, για όλο το Νοέμβριο.

    Συγκεκριμένα αναφέρει ότι η απόφασή της ελήφθη «στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της Υ.Α. 9950/ΓΔ5 ΦΕΚ 388/27-1-2023 «Ρύθμιση ειδικότερων και λεπτομερειακών θεμάτων σχετικά με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τη διαδικασία διενέργειάς της».

    Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ακριβώς στάση τηρούν και οι καθηγητές καθώς όπως ΄΄έχει ανακοινώσει και η ΟΛΜΕ θα προχωρούν σε 3ωρες στάσεις εργασίας για την πρώτη ή τη δεύτερη βάρδια εργασίας από Τετάρτη 1/11 έως και Πέμπτη 30/11/2023. Το συνδικαλιστικό όργανο των καθηγητών συνεχίζει τον αγώνα του κατά της αξιολόγησης και καλεί τους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας να συμπορευτούν όμως μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον από πλευράς καθηγητών είναι περιορισμένο.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ