Ειδήσεις
Απώλειες στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια λόγω κοροναϊού
Σημαντική πτώση κατέγραψαν οι ευρωπαϊκές μετοχές σήμερα στο ξεκίνημα των συναλλαγών καθώς οι αυξανόμενες ανησυχίες για τον πιθανό οικονομικό αντίκτυπο από τον κοροναϊό πλήττουν τη ζήτηση για επενδύσεις με ρίσκο.
Ο αριθμός των νεκρών από τον κοροναϊό στην Κίνα αυξήθηκε στους 81 ενώ ο ιός εξαπλώθηκε σε πάνω από 10 χώρες, μεταξύ των οποίων η Γαλλία, η Ιαπωνία και οι ΗΠΑ. Κάποιοι ειδικοί σε θέματα υγείας αμφισβήτησαν την ικανότητα της Κίνας να περιορίσει την επιδημία.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 σημείωσε πτώση 1,5% στις 10:08 ώρα Ελλάδας, έχοντας ανέλθει σε επίπεδο ρεκόρ στην προηγούμενη συνεδρίαση.
Οι μετοχές των εταιριών εξόρυξης σημείωσαν βουτιά 3,1%, λόγω της έκθεσής τους στην Κίνα.
Ο γαλλικός CAC κατέγραφε υποαπόδοση καθώς οι μετοχές των εταιριών ειδών πολυτελείας, όπως η LVMH, η Hermes και η Kering, ιδιοκτήτρια της Gucci, που βασίζονται πολύ στη ζήτηση στην κινεζική αγορά, σημείωσαν απώλειες 2-3%.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων7 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν