Ειδήσεις
Αλλοδαπές ξάφριζαν πορτοφόλια σε εμπορικό κέντρο
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, δύο αλλοδαπές, ηλικίας 15 και 33 ετών, υπήκοοι Βουλγαρίας, οι οποίες λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει το πορτοφόλι από ημεδαπή γυναίκα, πελάτισσα καταστήματος εμπορικού κέντρου.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθείσες διέπρατταν συστηματικά κλοπές πορτοφολιών από γυναίκες και άνδρες, πελάτες καταστημάτων εμπορικού κέντρου και συγκεκριμένα το τελευταίο δίμηνο έχουν διαπράξει δεκατέσσερις κλοπές πορτοφολιών σε εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα χρηματικά ποσά των 355 ευρώ, των 9 δολαρίων και των 20 λιρών Τουρκίας και δύο κινητά τηλέφωνα. Η 33χρονη είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν για κλοπές πορτοφολιών από επιβάτες Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα1 εβδομάδα ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα4 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός