Κυριακή, 29 Μαρτίου, 2026
16.3 C
Athens
Κυριακή, 29 Μαρτίου, 2026

    To Mαρούσι γιορτάζει παραδοσιακά το Πάσχα

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε


    Με παραδοσιακό γλέντι, ψήσιμο του οβελία και πλούσια πασχαλινά εδέσματα, ο Δήμος Αμαρουσίου μαζί με όλους τους συμπολίτες γιορτάζει τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα, στον υπαίθριο χώρο του Αμαλιείου ( Λ. Κηφισίας 219), την Κυριακή 12 Απριλίου και από τις 12:00 μ.μ.         
    Την ελληνική μουσική πανδαισία με Δημοτικά τραγούδια, νησιώτικα και λαϊκά  θα συνθέσουν ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος στο λαούτο, ο Γιώργος Κονιτόπουλος, η Δήμητρα Κουρή και ο Γιώργος Ρόδιος στο τραγούδι, με τη συνοδεία του Στάθη Κουκουλάρη στο βιολί, του Παναγιώτη Μουσταφά στο κλαρίνο, του Δημήτρη Κουλέτση στο μπουζούκι, του Σταμάτη Μαρίνη στα πλήκτρα, του Γιώργου Κονιτόπουλου στα κρουστά, του Νίκου Τσαχτσούρη στο μπάσο και του Σάκη Παπαδόπουλου στα τύμπανα.
    Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα διανθίσουν με χορούς από όλη την Ελλάδα, τα  τμήματα Παραδοσιακών χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και τα τμήματα Ενηλίκων του Τμήματος Αθλητισμού.  “Σας περιμένουμε όλους να γίνουμε μια μεγάλη παρέα να ψήσουμε το οβελία και να διασκεδάσουμε παραδοσιακά με τραγούδι και χορό ελληνικό” είναι το κάλεσμα από το Δήμο για τη εκδήλωση που πραγματοποιείται με τις ευγενικές χορηγίες των τοπικών επιχειρήσεων και παραγωγών.                 

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ