Connect with us

Ειδήσεις

Πήρε άδεια το “Σταύρος Βενέτης”

Published

on

Την Πέμπτη 7 Απριλίου, η Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων του τομέα Αθηνών, προέβη σε έλεγχο στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Σταύρος Βενέτης».

Πραγματοποιήθηκε αυτοψία του χώρου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, παρουσία Ιατρού και μηχανικού οι οποίοι ομόφωνα χορήγησαν την άδεια λειτουργίας στο κλειστό γυμναστήριο.
Οι προσπάθειες μας εντείνονται ώστε, όλα τα αθλητικά κέντρα της πόλης μας να έχουν εξασφαλίσει την σχετική άδεια λειτουργίας πριν την λήξη της σχετικής παράτασης που έχει δοθεί έως τον Οκτώβριο του 2016.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ