Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026
16 C
Athens
Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026

    Παρέμβαση του Δήμου Ηρακλείου στην ΣΤΑΣΥ για το πρόβλημα στις κυλιόμενες του σταθμού ΗΣΑΠ

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Επιστολή, με την οποία ζητά να αποκατασταθεί άμεσα η λειτουργία του συνόλου των κυλιόμενων κλιμάκων στον σταθμό ΗΣΑΠ της πόλης, απευθύνει προς την διοίκηση της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

    Η επιστολή έρχεται μετά από τις επανειλημμένες τηλεφωνικές παρεμβάσεις του Δήμου Ηρακλείου για το ίδιο θέμα που, όμως, δεν έχουν βρει ανταπόκριση από την ΣΤΑΣΥ.

    Έτσι, με επίσημο, πλέον, τρόπο, ο Δήμος ζητά την επιδιόρθωση του προβλήματος, το οποίο έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τους Ηρακλειώτες που χρησιμοποιούν την διάβαση του σταθμού του ΗΣΑΠ.

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ