Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026
15.2 C
Athens
Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026

    Labubu από «χρυσάφι» – Προς ιστορικό ρεκόρ εσόδων η εταιρεία

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ο διευθύνων σύμβουλος της Pop Mart, ο Γουάνγκ Νινγκ, δήλωσε σήμερα ότι η εταιρεία παιγνιδιών που παράγει τα Labubu αναμένεται ότι το 2025 θα επιτύχει το στόχο της για έσοδα 20 δισεκατομμυρίων γιουάν (2,78 δισεκατομμύρια δολάρια) και ότι «και τα 30 δισεκατομμύρια (4,18 δισεκατομμύρια δολάρια) θα είναι εύκολο να επιτευχθούν φέτος».

    Ο Γουάνγκ, ο οποίος ίδρυσε την εταιρεία το 2010, έκανε τις δηλώσεις αυτές σε αναλυτές αφού η Pop Mart ανακοίνωσε χθες, Τρίτη, αποτελέσματα ρεκόρ για το πρώτο φετινό εξάμηνο. Η εταιρεία που κατασκευάζει τα χαριτωμένα τερατάκια κούκλες Labubu ανακοίνωσε συγκεκριμένα αύξηση των καθαρών κερδών της κατά σχεδόν 400%, καθώς η ζήτηση για τα παιγνίδια αυτά αυξάνεται, ιδιαίτερα σε αγορές του εξωτερικού με μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους.

    Η σειρά περιλαμβάνει ζωόμορφα ξωτικά με εκφράσεις προσώπου, εκ των οποίων η κεντρική φιγούρα είναι ένα τέρας με αιχμηρά δόντια, μεγάλα αυτιά και ατημέλητη εμφάνιση.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ