Αλίμου
Δολιοφθορά σε παιδική χαρά του Δήμου Αλίμου
Ένα κωμικοτραγικό γεγονός συνέβη σε παιδική χαρά, που θα εγκαινιάζονταν την επόμενη ημέρα, στο λόφο Πανί στην περιοχή του Αλίμου, όπου άγνωστοι με τη χρήση επαγγελματικού εργαλείου έκοψαν τα συρματόσχοινα παιχνιδιού με κίνδυνο τον σοβαρό τραυματισμό παιδιού.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, δεν πρόκειται για βανδαλισμό της “κλασικής” μορφής, αλλά για ηθελημένη, τεχνικά εκτελεσμένη καταστροφή δημοτικής περιουσίας, με ηλεκτρικό εργαλείο που τροφοδοτείται ή από γεννήτρια ή είναι επαναφορτιζόμενο.
Ο Δήμαρχος πρόσθεσε: “Ο Δήμος μας κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων και η Αστυνομία ανέλαβε αυτεπάγγελτη έρευνα για τους δράστες. Ταυτόχρονα, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε πυρετωδώς, ώστε να αποκατασταθούν οι φθορές”.
Τέλος, κάλεσε όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις και φυσικά όλους τους φορείς της πόλης να πάρουν δημόσια θέση, καταδικάζοντας τέτοιες ενέργειες, που στρέφονται κατά της κοινωνίας, της ασφάλειας των παιδιών και της δημοτικής περιουσίας.
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 εβδομάδα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν