Connect with us

Αλίμου

Ανακατασκευή των δύο γηπέδων του Αλίμου

Published

on

Μετά από ένα γραφειοκρατικό Γολγοθά, έπεσαν οι υπογραφές για την ανακατασκευή των δυο γηπέδων του Αλίμου (στους Τράχωνες και στην οδό Γερουλάνου), με προϋπολογισμό 599.867,00 €. Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής.

 

Η κακή κατάσταση του χλοοτάπητα, στο γήπεδο των Τραχώνων, έχει οδηγήσει στο χειρουργείο τρεις ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ Αλίμου, με ρήξη χιαστού.

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε: “Μετά από προσπάθεια 3 ετών, επιτέλους σήμερα υπογράψαμε και ξεκινάει στα τέλη Σεπτέμβρη το έργο αναβάθμισης των 2 ανοικτών γηπέδων μας (νέος χλοοτάπητας και επισκευές).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια Αττικής που πληρώνει το έργο, στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή που ξεκίνησε την προσπάθεια και στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας που επιμελήθηκε με επιμονή τη διαδικασία”.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ