Διαμαρτυρία για τον πόλεμο στη Λιβύη
To Σάββατο 14 Μαίου Λίβυοι και Έλληνες συγκεντρώθηκαν έξω από τη λιβυκή πρεσβεία στο Φάρο Ψυχικού να διαμαρτυρηθούν για την εμπόλεμη κατάσταση που βρίσκεται η Λιβύη. Διαδήλωσαν φωνάζοντας συνθήματα και υψώνοντας την σημαία της ανεξαρτησίας της Λιβύης καθώς και την Ελληνική σημαία.
Το κάτωθι ψήφισμα θυροκολλήθηκε από αντιπροσωπεία της Λιβυκής κοινότητας της Ελλάδας στην πρεσβεία της Λιβύης στην Αθήνα (και η οποία αρνήθηκε να δεχθεί την αντιπροσωπεία, όπως καταγγέλουν οι διαδηλωτές):
“Ζητάμε από την Ελληνική κυβέρνηση να κλείσει άμεσα την πρεσβεία του δολοφόνου Καντάφι στην Αθήνα και να αναγνωρίσει το μεταβατικό εθνικό συμβούλιο της Λιβύης σαν το μόνο νόμιμο εκπρόσωπο του Λιβυκού λαού στην Ελλάδα. Ζητώ η ελληνολιβυκή φιλία. Αθήνα 14 Μαΐου 2011.”