Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026
14.5 C
Athens
Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026

    Κατρίνης: «180.000 πολίτες ζήτησαν να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής»

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε
    «Συγκλονιστική» χαρακτήρισε ο Μιχάλης Κατρίνης τη συμμετοχή σχεδόν 180.000 πολιτών στη χθεσινή ψηφοφορία για το νέο όνομα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

    Για «συγκλονιστική συμμετοχή» του κόσμου, που «επικαιροποίησε τη σχέση του με το ΠΑΣΟΚ», έκανε λόγο ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για τη χθεσινή ψηφοφορία.

    Ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε ότι, «σχεδόν 180.000 πολίτες ζήτησαν να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής» και διαβεβαίωσε πως, τόσο ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης όσο και τα μέλη του, έχουν λάβει «το μήνυμα της προσδοκίας του κόσμου».

    «Οι ενέργειες της κυβέρνησης ζητούν δράσεις κι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορεί να ανταπεξέλθει», τόνισε και κατέληξε κάνοντας λόγο για «ισχυρούς δεσμούς του ΠΑΣΟΚ με την κοινωνία». «Είναι στέρεοι και θα τους επιβεβαιώσουμε», είπε σχετικά.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ