Δήμοι Αττικής
Ενεργειακή αναβάθμιση στο «Σπίτι του Αγωνιστή» από την Περιφέρεια Αττικής
Την υλοποίηση του έργου με αντικείμενο την ενεργειακή αναβάθμιση στο «Σπίτι του Αγωνιστή», προϋπολογισμού 99.982,73 ευρώ με ΦΠΑ, εξασφάλισε η Περιφέρεια Αττικής, με την υπογραφή της σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης με το Ίδρυμα Περίθαλψης Ηλικιωμένων Αγωνιστών «Το Σπίτι του Αγωνιστή».
Αντικείμενο του έργου, που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής, είναι η ενεργειακή αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός των Η/Μ εγκαταστάσεων του κτιρίου επί της οδού Ομήρου στον Άγιο Δημήτριο, µε στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και την ασφαλέστερη λειτουργία τους.
Συγκεκριμένα, το έργο περιλαμβάνει: ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό της εγκατάστασης θέρμανσης, σύνδεση µε το δίκτυο του καυσίμου αερίου για την τροφοδότηση του λέβητα και της μαγειρικής εστίας, προμήθεια και εγκατάσταση κλιματιστικών συσκευών νέας τεχνολογίας, κατασκευή συστήματος αερισμού του χώρου πολλαπλών χρήσεων στο ισόγειο, εξοπλισμό, εργασίες υποστηρικτικές των ως άνω τροποποιήσεων και εκσυγχρονισμού της ηλεκτρικής εγκατάστασης µε γνώμονα την εναρμόνιση µε τους ισχύοντες κανονισμούς, εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στο δώμα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.
Τέλος, το έργο θα δημοπρατηθεί από την Περιφέρεια Αττικής και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Αττικής.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις1 εβδομάδα ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα2 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής