Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου, 2026
15.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου, 2026

    Μεγάλη συμμετοχή εθελοντών στην αιμοδοσία του Δήμου Χαλανδρίου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 1η Ιουλίου από τον Δήμο Χαλανδρίου, τον Σύλλογο των Εργαζομένων στο Δήμο και τους Πρόσκοπους Χαλανδρίου, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

    Την αιμοληψία διενέργησε ομάδα γιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου Αλεξάνδρας. Τη διαδικασία συνέδραμαν η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου κ. Κατερίνα Μπαλάσκα και η ειδική συνεργάτης δημάρχου κ. Βάλια Χριστούλη.

    Οι εθελοντές αιμοδότες πριν προσέλθουν για την αιμοληψία είχαν λάβει ενημερωτικό υλικό για την ασφάλεια του αίματος έναντι της λοίμωξης από το νέο κορονοϊό αλλά και για τις προϋποθέσεις που έπρεπε να πληρούν για να συμμετάσχουν. Επιπλέον, κατά την προσέλευσή τους, γινόταν θερμομέτρηση με ψηφιακό θερμόμετρο.

    Επισημαίνεται ότι ο χώρος που διενεργήθηκε η αιμοδοσία, το Κέντρο Νεότητας του Δήμου (Αντιγόνης και Δαναΐδων) έχει παραχωρηθεί, στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, προκειμένου να χρησιμοποιείται για αιμοληψίες.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ