Κοινωνία
Διακοπές αναψυχής για τα μέλη των ΚΑΠΗ Χαλανδρίου
Το πρόγραμμα των 7ήμερων διακοπών αναψυχής για τα μέλη των ΚΑΠΗ, που είχε ανασταλεί τα προηγούμενα χρόνια, λόγω της πανδημίας, επέστρεψε δυναμικά, δίνοντας τη δυνατότητα στους απόμαχους της ζωής, να απολαύσουν μέρες χαράς και ξενοιασιάς.
Η πρώτη ομάδα των εκδρομέων, με τα μέλη του ΚΑΠΗ Τούφας, αναχώρησε, στις 8 Σεπτεμβρίου, με προορισμό την Αμάρυνθο της Εύβοιας. Στις 14 και στις 20 του μήνα αναχωρούν και τα μέλη των άλλων δύο ΚΑΠΗ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια, πρωινό, μεσημεριανό και μεταφορά με πούλμαν. Τα μέλη των ΚΑΠΗ συμμετέχουν με ένα μικρό αντίτιμο, που διαμορφώνεται με βάση εισοδηματικά κριτήρια.
Πέρα από το 7ήμερο των διακοπών, ο Δήμος προσφέρει σταθερή φροντίδα, στήριξη και ψυχαγωγία στους ηλικιωμένους της πόλης με ένα διευρυμένο δίκτυο δομών που περιλαμβάνουν: ► το Τμήμα Προληπτικής Ιατρικής ►το Δίκτυο Ολοκληρωμένης Φροντίδας Ηλικιωμένων ► το Θεατρικό Εργαστήρι αλλά και τη ► Μικτή Πολυφωνική Χορωδία 60+.
Σε κάθε ΚΑΠΗ λειτουργεί εντευκτήριο, από 9:00 έως 13:00, όπου τα μέλη συναντούν τους φίλους και τις φίλες τους σε καθαρούς και καλαίσθητα διαμορφωμένους χώρους και μπορούν να απολαύσουν δωρεάν το ρόφημα και το χυμό τους, μαζί με κάποιο συνοδευτικό.
Εγγραφές νέων μελών
Στα ΚΑΠΗ Χαλανδρίου είναι εγγεγραμμένα περισσότερα από 700 μέλη και για την περίοδο 2023- 2024 οι ανανεώσεις και οι εγγραφές παραμένουν ανοιχτές.
Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στο κοντινότερο ΚΑΠΗ, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 07:00 – 15:00, έχοντας μαζί τους τα παρακάτω:
- Αστυνομική ταυτότητα
- Τελευταία δήλωση εφορίας (Ε1)
- Δύο φωτογραφίες
- Φαρμακευτική αγωγή
[banner id=”143729″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις1 εβδομάδα ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα3 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής