Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026
14 C
Athens
Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026

    Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στη δεύτερη ημέρα του πανηγυριού στα Άνω Λιόσια

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Μαΐου, η δεύτερη ημέρα των πολιτιστικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό των πολιούχων των Άνω Λιοσίων.

    Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τον Κώστα Μήτση και την ορχήστρα του που συνόδεψαν μουσικά τους έξι παραδοσιακούς και πολιτιστικούς συλλόγους που χόρεψαν χθες. Συγκεκριμένα εμφανίστηκαν οι σύλλογοι : Επτανησίων, Θεσσαλών, Αιγέα, Χοροδρώμενο, Ζωφριάς και Ποντίων οι οποίοι απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου που είχε κατακλίσει την πλατεία Ηρώων.

    Αμέσως μετά τη σκυτάλη στο τραγούδι πήρε η συντοπίτισσα μας Μαργαρίτα Γεώργα η οποία μεταξύ άλλων ερμήνευσε και την “Αστερομάτα¨ κάνοντας το κοινό να ανατριχιάσει. Ακολούθησε η EMILY που με τη σκηνική παρουσία της και τη φωνή της σήκωσε τη νεολαία  στο πόδι. “Περνάμε καλά” επιβεβαίωσε ο κόσμος στο Δήμο  Αναστασιάδη ο οποίος έμεινε στη σκηνή μέχρι τη μια μετά τα μεσάνυχτα τραγουδώντας “Αναπάντεχα” “Μη χανόμαστε” και άλλες επιτυχίες.

    Απόψε ανήμερα της γιορτής των πολιούχων ο πολιτιστικός σύλλογος “Η Γρίζα” αναβιώνει στις 18.00 το απόγευμα το χορό των Γριζοφόρων και ακολουθούν τα χορευτικά: τουα τμήματος παραδοσιακών χορών του Δήμου Φυλής, ο σύλλογος γυναικών Φυλής “Φυλασία”, “Η Γρίζα” υπό τη συνοδεία της ορχήστρας του Σπύρου Μπρέμπου. Θα ακολουθήσει ο χαιρετισμός του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και η βραδιά θα κλείσει με συναυλία της παραδοσιακής τραγουδίστριας Χαράς Βέρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ