Διασκέδαση
Πειραιάς: Παιδική θεατρική παράσταση “Ο Καρυοθραύστης” στον Πολιτιστικό Πολυχώρο “Κ. Κωσταράκος” [Εικόνες]
Παιδική παράσταση με το φημισμένο παραμύθι «Ο Καρυοθραύστης» δόθηκε την Κυριακή, από τη θεατρική ομάδα «Τόπι», στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος» στα Καμίνια, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά.
Ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι, το οποίο συνοδεύτηκε από χορό σε μουσική από το ομώνυμο έργο του Τσαϊκόφκι. Η αίθουσα γέμισε από παιδιά και γονείς που διασκέδασαν και ψυχαγωγήθηκαν.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος παρευρέθηκε στην παράσταση μαζί με την οικογένειά του, σε δήλωσή του, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, τόνισε ότι είναι άλλη μια μέρα χαράς για τον Πειραιά. Ο κ. Μώραλης υπογράμμισε, ότι επιθυμία της Δημοτικής Αρχής είναι να υπάρχουν σε κάθε γειτονιά της πόλης, τη γιορτινή αυτή περίοδο, στιγμές χαράς, διασκέδασης και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους. Ο Πολιτιστικός Πολυχώρος «Κ. Κωσταράκος» στα Καμίνια – όπως είπε – έχει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις. «Τα παιδιά και οι γονείς γελάνε, χορεύουν και διασκεδάζουν σε μια όμορφη παιδική παράσταση. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος μας. Έχουμε ακόμα δέκα ημέρες γιορτών για περισσότερα χαμόγελα» σημείωσε ο κ. Μώραλης.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου4 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα1 εβδομάδα ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα5 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός