Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026
11.9 C
Athens
Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026

    Μαθήτριες της Ραλλείου σε εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΔΙΚΕΠΑΖ

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Μια πολύ όμορφη ημέρα έζησε το ΠΕΣΥΔΑΠ και το ΔΙΚΕΠΑΖ, με την εκπαιδευτική επίσκεψη δεκάδων μαθητριών από το Ράλλειο Γυμνάσιο Θηλέων Πειραιά, που συνοδεύονταν τον υποδιευθυντή Ν. Αρφανάκο και τους καθηγητές Χριστίνα Τσολακίδου και Μ. Γκαρεζόπουλο.

    Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των παιδιών σε ζητήματα περιβάλλοντος, για το όρος Αιγάλεω αλλά και η ευαισθητοποίηση τους απέναντι στα αδέσποτα ζώα που φροντίζει και περιθάλπει το ΔΙΚΕΠΑΖ.

    Οι μαθήτριες ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο του ΠΕΣΥΔΑΠ, Γρηγόρη Γουρδομιχάλη, για τις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ξεναγήθηκαν από τους κτηνιάτρους προκειμένου να έρθουν σε άμεση επαφή με τα φιλοξενούμενα αδέσποτα ζώα.

    Οι εικόνες αλληλεπίδρασης των παιδιών και των ζώων ήταν πραγματικά συγκινητικές, δείχνοντας με έναν απόλυτα αληθινό τρόπο ανάγκες και των μεν και των δε.

    Έξυπνες, καίριες και εξαιρετικά ώριμες ήταν και οι ερωτήσεις που τέθηκαν από τις νεαρές μαθήτριες

    Ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά τον φίλο διευθυντή της Ραλλείου, Δ. Καλαϊτζίδη, τους εκπαιδευτικούς και τις μαθήτριες του Ράλλειου Γυμνασίου για την επίσκεψη. Για εμάς αυτού του είδους οι δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης είναι μεγάλη χαρά, γι’ αυτό και είμαστε πάντα ανοιχτοί και διαθέσιμοι σε κάθε σχολείο που θα ζητήσει τη συνεργασία μας».

     

    [banner id=”260948″]

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ