Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026
9 C
Athens
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

    Εκδήλωση για τις υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Παλλήνης στις 6 Μαρτίου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    H Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής & Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Παλλήνης θα πραγματοποιήσουν ομιλία με θέμα: «Παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Παλλήνης».

    Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και θα διεξαχθεί στον χώρο του ΚΑΠΗ Παλλήνης οδός Υψηλάντου 13 Παλλήνη την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 και ώρα 10:00 π.μ.

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    Χαιρετισμοί:

    Εμμανουήλ Στεφανάκης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας

    Δημήτρης Μπαξεβάνης, Πρόεδρος Οργανισμού Προσχ/κής Αγωγής & Κοιν/κής Μέριμνας.

    Ομιλητές:

    Ειρήνη Σταθάκη-Συντονίστρια του Κέντρου Κοινότητας με θέματα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα» και «Επίδομα Γέννησης».

    Ελένη Αθανασοπούλου – Κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας με θέματα «Επιδόματα αναπηρίας» και «Επίδομα Κοιν/κής Αλληλεγγύης Ανασφάλιστων Υπερηλίκων»

    Γιώργος Λύτρας – Διοικητικός του Κέντρου Κοινότητας με θέματα «Επίδομα Στέγασης» και «Κοιν/κές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας»

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ