Κοινωνία
Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι της Ομάδας Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων στην πλατεία του Γ. Ν. Νίκαιας
Σε μια συντονισμένη επιχείρηση, η Ομάδα Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) πραγματοποίησε έφοδο στην πλατεία του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», με στόχο την αντιμετώπιση παραβατικών δραστηριοτήτων.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ακινητοποιήθηκαν οχήματα που ανήκουν σε Ρομά και μεταφέρθηκαν με γερανό, έγιναν έλεγχοι και καταγράφηκαν παραβάσεις. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μετά από σχετικό αίτημα της Δημοτικής Αρχής λαμβάνοντας υπόψη τις καταγγελίες και τα παράπονα των κατοίκων για αυξημένη παραβατικότητα στην περιοχή.
Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία και την ειδική ομάδα της Τροχαίας καθώς και τη Διεύθυνση Τροχαίας Πειραιά για την άμεση ανταπόκρισή τους και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η ασφάλεια και η ευημερία των κατοίκων της πόλης μας είναι ύψιστης σημασίας. Η επιχείρηση της ΟΕΠΤΑ στην πλατεία Δημήτριου Μαντούβαλου, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για την πάταξη της παραβατικότητας απ’ όπου και αν προέρχεται».
[banner id=”260948″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις4 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας9 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων7 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν