Κεντρικό Θέμα
Οι μαθητές της Λεοντείου Σχολής Αθηνών στήριξαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ν. Ιωνίας [Εικόνες]
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Ιωνίας επισκέφθηκαν, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου της Λεοντείου Σχολής Αθηνών οι οποίοι προσέφεραν τυποποιημένα τρόφιμα προς τους αδύναμους πολίτες.
Τους μαθητές και τους καθηγητές υποδέχθηκε η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα. Δέσποινα Θωμαΐδου, η οποία τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για την προσφορά αγάπης και την εθελοντική τους δράση.
Στη συνέχεια, οι μαθητές αφού ενημερώθηκαν για τη δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου από την Διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας κα. Φωτεινή Παπαδοπούλου, βοήθησαν τους εθελοντές του Παντοπωλείου στη συσκευασία των πακέτων που διανέμονται στους ωφελούμενους.
Η σπουδαία πρωτοβουλία της Λεοντείου Σχολής Αθηνών εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης «Εξόρμηση Αγάπης», η οποία λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο, στις αρχές του έτους, με τους μικρούς μαθητές να επισκέπτονται κοινωνικές δομές και φιλανθρωπικά ιδρύματα για να προσφέρουν αγάπη, ως ένδειξη ανιδιοτελούς προσφοράς και αλληλεγγύης.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις1 εβδομάδα ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα2 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής