Άλλαξε η εικόνα της πλατείας Αγίου Κωνσταντίνου στον Δήμο Μεταμόρφωσης με την ολοκλήρωση των εργασιών.
Οι εργασίες, σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή, συνεχίζονται στην οδό Αξελού, όπου δεν υπάρχει οριοθέτηση, πεζοδρόμιο και ασφαλτόστρωση και στην οδό Ξάνθου.
Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας δήλωσε:
“Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου, η οποία αναβαθμίστηκε και έγινε πιο όμορφη και χρηστική.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στήριξαν το έργο και ιδιαίτερα τους ιερείς του συγκεκριμένου Ιερού Ναού για την άψογη συνεργασία.
Συνεχίζουμε με τις εργασίες στην οδό Αξελού, όπου δεν υπάρχει καν οριοθέτηση, πεζοδρόμιο και ασφαλτόστρωση και προχωρούμε στην οδό Ξάνθου.
Έργα τα οποία πραγματοποιούνται με χρηματοδότηση που διεκδικήσαμε, βασιζόμενοι στις μελέτες που οι ίδιοι έχουμε συντάξει.
Και δεν μένουμε εδώ, καθώς ακολουθούν ακόμη περισσότερα έργα..”.