Δευτέρα, 2 Μαρτίου, 2026
15.6 C
Athens
Δευτέρα, 2 Μαρτίου, 2026

    Μονοήμερη εκδρομή στην Κύθνο για τα μέλη των ΚΑΠΗ Δήμου Μαρκοπούλου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Εκατό μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Μαρκοπούλου, συμμετείχαν στη μονοήμερη εκδρομή στο νησί της Κύθνου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 και την οποία προσέφερε δωρεάν ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης.

    Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο γραφικό νησί της Κύθνου, τα μέλη των ΚΑΠΗ προσκύνησαν την Παναγία Κανάλα, επισκέφθηκαν για τη βόλτα τους τη Χώρα (Μεσσαρά), καθώς και γευμάτισαν στις ταβέρνες του Μέριχα.

    Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου που συμμετείχε στην εξόρμηση, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της Κύθνου Σταμάτη Γαρδέλη. Οι δυο αυτοδιοικητικοί άνδρες άδραξαν την ευκαιρία για να συζητήσουν, αλλά και να ανταλλάξουν συμβολικά δώρα. Μαζί τους παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Εμπορικών Δραστηριοτήτων και Μέριμνας για την 3η Ηλικία Δημήτρης Κολιαβασίλης και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαρκοπούλου Νίκος Πανουργιάς.

    [banner id=”260948″]

     

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ