Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026
15.7 C
Athens
Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026

    Το Μικρό Δέντρο των Χριστουγέννων ζωντανεύει στη Λυκόβρυση-Πεύκη

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Το Μικρό Δέντρο των Χριστουγέννων: Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης σας προσκαλεί σε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση γεμάτη μαγεία και χαμόγελα, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου).

    Η αγαπημένη ηθοποιός Αλίκη Κατσαβού θα ζωντανέψει το παραμύθι “Το Μικρό Δέντρο των Χριστουγέννων” μέσα από μια θεατρική αφήγηση γεμάτη μουσική, κίνηση και διαδραστικά παιχνίδια που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους. Πρόκειται για μια γλυκιά ιστορία γεμάτη μηνύματα αγάπης, φιλίας και αλληλεγγύης, ιδανική για να μας βάλει στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

    Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, θα μοιράσει δώρα σε όλα τα βρέφη που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας, ενισχύοντας το μήνυμα της αγάπης και της ζεστασιάς που πρεσβεύουν οι γιορτές.

    Η είσοδος είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά και τους γονείς τους, εξασφαλίζοντας μια ημέρα γεμάτη χαμόγελα, συναισθήματα και αξέχαστες στιγμές.

     

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ