Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου, 2026
16.4 C
Athens
Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου, 2026

    Στην περιφορά του Επιταφίου στον Άγιο Παντελεήμονα Πεύκης ο δήμαρχος, Μ. Ψυχάλης

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου  στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα, στην Πεύκη.

    Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Χρήστο Μπακάλη, τον δημοτικό σύμβουλο Χαράλαμπο Καρανάσο και την αντιπρόεδρο της Επιτροπής του καταργούμενου Νομικού Προσώπου ΚΟΙΠΑΠ, Σοφία Γουναροπούλου, ο δήμαρχος συμμετείχε στην περιφορά του Επιταφίου και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με δημότες και κατοίκους του Δήμου που παρακολούθησαν την κορύφωση του Θείου Δράματος.

    «Πλησιάζοντας προς την Ανάσταση του Θεανθρώπου, το μήνυμα της θυσίας για τη σωτηρία όλων μας οφείλουμε να το έχουμε οδηγό στη ζωή μας», δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ο κ. Ψυχάλης.

     

    [banner id=”260948″]

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ