Λυκόβρυσης - Πεύκης
Κέρδισε το χειροκρότημα η ομάδα παραδοσιακών χορών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στη Σίφνο
Θερμό χειροκρότημα απέσπασε η χορευτική ομάδα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στο «3ο Χορευτικό Αντάμωμα» που πραγματοποιήθηκε στη Σίφνο από την Πέμπτη 29 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε το Σάββατο 31 Αυγούστου.
Η χορευτική ομάδα, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια και διδασκαλία της Μαρίας Μπαφαλούκου, παρουσίασε χορούς από τη χιλιοτραγουδισμένη Σμύρνη, με την ένθερμη συμμετοχή του κοινού.
Σημειώνεται ότι τη χορευτική ομάδα συνόδευσαν στο νησί των Κυκλάδων η αντιδήμαρχος Παιδείας, Κατερίνα Φασουλά και η δημοτική σύμβουλος και μέλος της ομάδας Μαρία Μαρήλια Νικολαΐδου.
Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, έδωσε τα συγχαρητήριά του σε όλα τα μέλη της ομάδας παραδοσιακών χορών του Δήμου για την παρουσία τους στη Σίφνο. “Στον Δήμο στηρίζουμε τον πολιτισμό και την παράδοση προσφέροντας μέσα από τις δομές μας σε μικρούς και μεγάλους πολλές επιλογές να δραστηριοποιηθούν”, σχολίασε σχετικά.
[banner id=”260948″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα6 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός