Connect with us

Ηρακλείου Αττικής

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηρακλείου Αττικής όλα είναι δυνατά

Published

on

  • «Ήρωες και ξωτικά, μύθοι και μυστικά»

Τη Δευτέρα 23/06/2025, η Δημοτική Βιβλιοθήκη με αφορμή τη Γιορτή Έναρξης με τίτλο “Στη βιβλιοθήκη όλα είναι δυνατά!” της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2025,  “σάλπαρε” στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου Αττικής, για το Summer Camp 2025 του Δήμου πραγματοποιώντας, μια ξεχωριστή δράση για τα μικρά παιδιά έως 7 ετών, ταξιδεύοντάς τα στον μαγικό κόσμο των βιβλίων και της εξερεύνησης, σε μια συμβολική κίνηση ενίσχυσης της φιλαναγνωσίας.

Ένα ολόκληρο ταξίδι μέσα από τα βιβλία! Μέσα από ιστορίες, παιχνίδι και δημιουργική έκφραση, τα παιδιά ανακάλυψαν πως η βιβλιοθήκη είναι ένας τόπος όπου… όλα μπορούν να συμβούν.

Οι εμψυχώτριες και εκπαιδευτικοί Χαρά Βεκρή και Γεωργία Ανδρακάκου, οι οποίες στηρίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς πολλές δράσεις της Βιβλιοθήκης με τη δυναμική παρουσία τους, φρόντισαν για ένα αξέχαστο πρωινό.

Και αυτή ήταν μόνο η αρχή.  Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν κι άλλες δράσεις που ενώνουν και φέρνουν τα παιδιά πιο κοντά στον μαγικό κόσμο του βιβλίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ