Τη Μ. Τετάρτη, 16 Απριλίου 2025 το σύνολο του προσωπικού των Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Διονύσου θα συμμετέχει σε εκπαίδευση από τον ΟΑΣΠ (Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδίου και Προστασίας) σχετικά με τη διαχείριση σεισμικού κινδύνου.
Στην εκπαίδευση αυτή θα πραγματοποιηθούν ασκήσεις ετοιμότητας καθώς και ενημέρωση σχετικά με τις απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά του προσωπικού σε περίπτωση σεισμού καθώς και τις ενέργειες που αφορούν σε μέτρα πρόληψης ως προς την ασφάλεια των χώρων.
Ως εκ τούτου, την ημέρα αυτή που είναι και η τελευταία μέρα λειτουργίας των παιδικών σταθμών πριν τις διακοπές του Πάσχα, το ωράριο των παιδικών σταθμών θα διαμορφωθεί από 07.00 π.μ -12.30 μ.μ. προκειμένου να ακολουθήσει η σχετική εκπαίδευση.