Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
27.8 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026

    Δήμος Διονύσου: Έρχεται ο «Συκάρειος Δρόμος 2026» την Κυριακή 7 Ιουνίου στο Κρυονέρι

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Tον «Συκάρειο Δρόμο 2026» την Κυριακή 7 Ιουνίου, έναν αγώνα θεσμό αφιερωμένο στη μνήμη του κορυφαίου Έλληνα ορειβάτη, Αντώνη Συκάρη, συνδιοργανώνουν o Δήμος Διονύσου και η Περιφέρεια Αττικής.

    Ο Αντώνης Συκάρης έφυγε στο όρος Νταουλαγκίρι των Ιμαλαΐων, στη φάση της κατάβασης από την κορυφή Νταουλαγκίρι, σε υψόμετρο 7.400 μ. πολύ κοντά στο Camp 3, αφήνοντας πίσω του μια μακρά πορεία γεμάτη έντονες συγκινήσεις και σκληρή προσπάθεια στα όρια των ανθρώπινων αντοχών.

    Η φετινή διοργάνωση «Συκάρειος Δρόμο 2026» περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές διαδρομές (15 χλμ., 5,5 χλμ. και 1 χλμ.) με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Κρυονέρι, προσφέροντας μια μοναδική αθλητική εμπειρία στις ομορφιές του τόπου.

    Πληροφορίες για αγώνα και συμμετοχές στην επίσημη ιστοσελίδα: https://www.sykareiosdromos.gr/registrations.html

    Συνοπτικό πρόγραμμα αγώνων (Κυριακή 07/06):

    06:45: Έναρξη γραμματείας & Φύλαξης αντικειμένων

    08:00: Εκκίνηση αγώνα 15 χλμ.

    08:20: Εκκίνηση αγώνα 5,5 χλμ.

    11:00: Εκκίνηση αγώνα 1 χλμ.

    09:45 & 11:15: Τελετές Απονομών

    Πληροφορίες Στάθμευσης: Για την διευκόλυνση των συμμετεχόντων και των θεατών, θα υπάρχει ελεύθερος χώρος στάθμευσης στο τέλος της οδού Μαραθωνοδρόμων (επί της οδού Παραδείσου, Διόνυσος 145 68), καθώς και στα σημεία P1, P2 και P3, όπως αποτυπώνονται αναλυτικά στον χάρτη.

    «Σας περιμένουμε όλους για να τιμήσουμε μαζί έναν άνθρωπο που ταύτισε τη ζωή του με την υπέρβαση και την αγάπη για τη φύση» τονίζεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ