Αμαρουσίου
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ εξελέγη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ εξελέγη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με την αυτοδιοικητική παράταξη «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι», με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου, κατά τις εκλογές που έλαβαν χώρα το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024.
Η παράταξη «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι» εκλέχτηκε πρώτη, με ποσοστό 65,78%, καταλαμβάνοντας τις 20 από τις 31 έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου.
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε:
«Αποτελεί τιμή για μένα η στήριξη των συναδέλφων αυτοδιοικητικών και η εντολή τους να τους εκπροσωπήσω στο ανώτατο όργανό μας. Η δουλειά που έχουμε μπροστά μας με επικεφαλής τον Λάζαρο Κυρίζογλου, είναι σημαντική και πρέπει να φέρει θετικά αποτελέσματα για τις τοπικές κοινωνίες μας. Στο πρόσωπό μου, ακόμη εκπροσωπούνται το Μαρούσι και κάθε Δήμος με ανάλογα χαρακτηριστικά, όπως ταχεία ανάπτυξη και μεγάλη υπερτοπική χρήση, καθώς οι Δημότες περιμένουν από εμάς να κάνουμε τις πόλεις μας περισσότερο ανθρώπινες και φιλικές στην καθημερινότητά τους. Με βάση το πρόγραμμα της παράταξής μας, τις αρχές και αξίες μας, θα δώσουμε όλοι μαζί τον καλύτερο εαυτό μας και θα διεκδικήσουμε τα μέγιστα για την τοπική αυτοδιοίκηση και την ευημερία των συμπολιτών μας».
[banner id=”260948″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις1 εβδομάδα ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα3 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής